HAKEMINEN


APPLICATION PERIOD ENDS 1.6.2022

Päivämäärät ja hakuprosessi

Tervetuloa Lapua Art & Film Festivalille 1.-4.9.2022

Elokuvien hakuprosessissa käytämme Film Freewayta.

Luo oma Film Freeway -tilisi. Lataa elokuva full HD -muodossa. Film Freeway tilisi sisältää rajattomasti tilaa. Valitse Lapua Art & Film Festival ja hae meille. Kaikki hakemukset tulee lähettää ennen hakuajan päättymistä. Festivaali sisältää osallistumismaksun. Tämä on hallinnollinen maksu, joka ei takaa elokuvan valintaa. Osallistumismaksua ei palauteta. Valitettavasti meillä ei ole mahdollisuutta palauttaa DVD:itä tai antaa elokuvasta erillistä palautetta.
Tiedot elokuvien valinnasta julkaistaan 30.6.2022 ja voittajat julkaistaan 3.9.2022.

HAKU ON KÄYNNISSÄ

FESTIVAALI

LAPUA ART & FILM FESTIVAL on monia eri taiteenlajeja yhdistävä elokuva- ja taidefestivaali Kulttuurikeskus Vanhassa Paukussa Lapualla. Toivotamme niin yleisön, kuin elokuvantekijät tervetulleeksi nauttimaan elokuvista, luennoista ja näyttelyistä neljän päivän mittaiselle festivaalille.

MATERIAALIN KÄYTTÖ

Festivaalilla on oikeus käyttää kaikkea hakeneiden elokuvien materiaalia festivaalin markkinoinnissa, sisältäen julisteet ja trailerit. Festivaalilla on oikeus näyttää valittuja elokuvia rajattomasti. Näytösoikeuksista ei makseta. Festivaalilla on oikeus jättää valittuja elokuvia näyttämättä. Festivaalilla on oikeus näyttää kaikkia valittuja elokuvia festivaalin alatapahtumissa.

TÄRKEÄÄ!

Valitut elokuvat ladataan. Pidäthän huolen, että elokuvasta ja sen promo-materiaaleista löytyy latauskelpoinen linkki mahdollisimman pian valinnan jälkeen, kuitenkin viimeistään 31.7.2022. Elokuvat, joista linkkiä ei tule ajoissa, voidaan poistaa festivaalin ohjelmistosta.